Een tijdje geleden kwam ik een bericht tegen van een super gezellige fotograaf dat hij graag een mini-shoot cadeau wou doen voor iemand die het niet al te makkelijk heeft. Je kon daarvoor iemand opgeven maar niet jezelf. Echt een top initiatief vind ik zelf! vooral het gedeelte waar je niet jezelf op kan geven, maar juist een ander!

Een van mijn hele goede vriendinnetjes Xhante is begin mei 2017 mama geworden van Kyano. En ik heb de eer gekregen om zijn peettante te mogen zijn. Vanaf dag 1 heeft ze heel graag borstvoeding willen geven, en vanaf dag 1 is dit ook een waar gevecht geweest met zo’n beetje alle stuggels die erbij kunnen komen kijken. Omdat dit zo’n zware periode was vond ik het nodig om haar stiekem op te geven bij de fotograaf. Hij vond het een top idee en deed dit dan ook erg graag voor haar. Ik mocht haar hiermee gaan verassen en omdat ik het niet langer voor me kon houden omdat ik haar dagelijks soms wel 10x spreek, belde ik haar op terwijl ik midden in de sportschool stond, ja je leest het goed.. sportschool! Ik vertelde haar dat ze deze prachtige mini-shoot kreeg van me en de tranen kwamen natuurlijk meteen bij ons alle bij. (echt top zo midden in een sportschool haha!)

31-oktober was het dan zover, de dag van de shoot was aangebroken. Ik ging samen met Xhante, haar vriend Jac en Kyano, op pad. Opweg naar de fotograaf. Eenmaal daar aangekomen heeft de fotograaf prachtige foto’s weten te maken, echt om bijna spontaan weer van te gaan brullen! Het was een mooie dag, en prachtige ervaring. Ik ben blij dat ik mijn vriendinnetje hiermee heb kunnen opvrolijken en haar toch een beetje heb kunnen geven wat ze graag wou als herinnering aan deze zware maar o zo mooie tijd.

Fons Langemeijer, Bedankt voor deze prachtige ervaring en de geweldig mooie foto’s waardoor ze deze tijd altijd zal kunnen herinneren! het was erg bijzonder en speciaal voor ons allemaal, en we zullen er aan terug denken met een grote glimlach!

Xx Jamie.

One happy family

Samen met m’n binkie!

Jac en Xhante

Volg adifferentmom op: