Nu ik een week of 8 aan de dexamfetamine zit had ik gehoopt dat ik op hoge stress momenten mezelf redelijk overeind kon houden, maar niks is minder waar helaas.. afgelopen maand moest mijn laminaat vloer eruit (ivm dat deze in de gang overal omhoog kwam en de deuren niet meer normaal open konden) en natuurlijk een nieuwe erin, door m’n gehele huis op de badkamer en wc na. Wat dus betekende, slaapplek regelen voor mij, Mellody en Sully.. en zorgen dat poes veilig op een gesloten kamer zat, zorgen dat zoveel mogelijk spullen ingepakt zijn in dozen en niet in de weg konden staan. Meubels die aan de kant moeten en naar andere kamers moesten om ruimte te creëren etcetc

WAT EEN WERK! Ik merk dan ook meteen in zo’n stres volle week dat ik regelmatig mijn medicatie vergeet in te nemen wat het er niet natuurlijk ook echt niet makkelijker op maakt. Toen de vloer klaar was moest alles weer terug op zijn plek, geordend, uitgezocht en opgeruimd worden.. daar nog bij komend dat het huis van voor tot achter gepoetst moet worden ivm stof van het zagen. Dat schoonmaken ben ik nog nauwelijks aan toegekomen, maar mijn meubels hebben zo’n beetje allemaal hun nieuwe plekje gevonden, en bijna alle dozen zijn weer uitgezocht en opgeruimd waar het hoort.

Maar toch blijft er altijd van alles liggen zoals spullen die je tegenkomt en nooit gebruikt of spullen die je gewoon geen nieuwe plek weet te geven. En een nieuwe klusjes lijst voor mijn vader zoals het ophangen van een kapstok, een klok (werd ook tijd na een jaar haha) en nog een aantal andere dingen. Natuurlijk gebeuren er ook altijd dingen zoals dat je, je internet niet meer kan aansluiten want de enige aansluiting daarvoor is aan de andere kant van je woonkamer, en de coax kabel die je hebt is 6 meter te kort.. bedenkend dat ik 7 meter nodig heb, dus die hebben we maar snel even een besteld. Gelukkig was deze de eerstvolgende werkdag al binnen en kon ik dus eindelijk weer voor internet zorgen na 3 dagen zonder.

Netflix kan weer aan, hell yeah! Deze moeder haar favoriete bezigheid ALS ik vrije tijd heb.

Tegelijkertijd had ik ook nog een dikke verkoudheid te pakken.. wooohooo zo fijn een kinderdagverblijf, iedereen blijft iedereen aansteken! Wat een feest! Dus mn energy niveau en uithoudingsvermogen waren door de vloer gezakt.. wat ben ik blij als alles werkelijk klaar Is, en ik weer kan ademen door mijn neus!  

Gelukkig heb ik veel hulp gehad aan mijn thuisbegeleiding met het inpakken van dozen, en van mijn goede vrienden met het verzetten van meubels en weer uitpakken van dozen. zonder jullie had ik dit nooit voor elkaar gekregen!
Thanks guys!

Xx Jamie.

Volg adifferentmom op: