Pfoee hee!!
Wat een week was dat.. wat een drukte, hectiek en ongeorganiseerde puinhoop!

De hele week hebben we dagelijks zo’n beetje een verbouwing gehad hier, aangezien Kyano in het campingbedje sliep en Xhante en Jac op een luchtbed in de woonkamer. Maar overdag kon dit natuurlijk niet blijven staan en liggen.. dus iedere ochtend verdween het luchtbed naar de badkamer, het campingbedje naar mijn slaapkamer zodat Kyano daar overdag kon slapen en Mellody gewoon in haar eigen bedje. (dagen dat Mellody er niet was sliep Kyano in haar bed) Alle dekens kussens etc werden op 1 grote stapel op het bankje van Mellody gelegd in de woonkamer, en iedere avond werd alles weer terug verhuisd naar de woonkamer.. WAT EEN WERK!

Geterroriseerd worden door een mini hondje hoorde ook bij de dagelijkse routine..

Ik had totaal geen idee meer of mijn beesten al eten gehad hadden of buiten geweest waren, gelukkig komen ze niks te kort en een keertje extra kan nooit kwaad. Ik wist niet eens of m’n dochter al had gegeten op de momenten dat ik eruit kwam, gelukkig kan ze zichzelf duidelijk genoeg maken of ze nog moet eten ja of nee! Maar mijn eigen brein heeft echt een week lang op snooze stand gestaan, ik kon niet meer helder denken, of beseffen wat er moest gebeuren thuis. De drukte was echt teveel voor mijn hoofd. Gelukkig heb ik lieve vrienden die zorgen dat niet alles in de soep liep! ook al aten we soms wat aan de late kant, en liep niet alles zoals het misschien hoort.. We zijn de week door gekomen, we leven allemaal nog en alles is nog heel!

We zijn nu een week verder na de brand in het appartementencomplex van Xhante en Jac, en gisteren avond laat zijn ze weer vertrokken richting huis. Natuurlijk ligt er nog een shitload aan vergeten spullen hier (niks nieuws..) die ik vandaag al aardig verzamelt heb tijdens het opruimen thuis. Maar die komen ook wel weer bij hun terecht, over een maandje of zo als we elkaar weer kunnen luchten HAHA!!

Xx Jamie.

Volg adifferentmom op: