Mellody heeft al een aantal dagen kapotte billen, maar naar de wc gaan is er nog niet echt bij. Af en toe roept ze een keertje MAMAAA WC!! Maar als ze dat zit gebeurt er vrijwel niks… Helaas gaan haar billen regelmatig kapot door de zuren in ons eten zoals tomatensap en pitjes van de tomaat. Als ze deze eet is het de volgende dag 100% kans op kapotte billen, tot bloedens aan toe.. het is zo zielig!! Ze vind het dan ook echt verschrikkelijk als ik haar billen moet poetsen momenteel, omdat ze weet dat het auw doet, iedere keer breekt mijn mama hart een beetje verder als ze daar huilend ligt en ik haar vertel hoe dapper ze wel niet is.

Niks leek te werken als afleiding dit keer, normaal hebben we Konijn met haar speentje eraan wat eigenlijk altijd heel goed hielp, alleen dit keer is die niet goed genoeg. Een boekje is ook niet goed, handje vast houden ook niet.. Tot opa (mijn vader) gisteren wat dingetjes kwam ophangen hier in huis. Onze nieuwe kapstok zat in bubbeltjes plastic..

En bubbeltjes plastic is natuurlijk het leukste wat er is! want dat maakt zo’n leuk geluid als je ze indrukt.. PLOP PLOP PLOP!! 

Dus nu vermaakt ze zich prima tijdens het verschonen en is ze helemaal afgeleid van haar kapotte billen, dit scheelt zoveel in de strijd om een schone luier en stress voor mama en Mellody. Ze speelt, ze lacht en ze vind het helemaal prachtig!

Zorg er natuurlijk wel voor dat ze niet zonder toezicht spelen met dit geen/wel speelgoed!

THIS BAG IS NOT A TOY!!

Xx Jamie.

Volg adifferentmom op: